Νέα
  • ΓΔ: 1273.9 +0.03%
  • Τζίρος: 35,91 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ομιλος Schwarz: Επείγουσα βοήθεια 1 εκατ. ευρώ σε Τουρκία και Συρία

Lidl / Πηγή: Intime
Lidl / Πηγή: Intime

Οι εταιρείες του ομίλου Schwarz, στις οποίες ανήκει και η Lidl Ελλάς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, είναι βαθιά συγκλονισμένες από την καταστροφή στην Τουρκία και τη Συρία και προβαίνουν σε άμεση δωρεά 1 εκατ. ευρώ ως επείγουσα παροχή βοήθειας για την ανακούφιση των σεισμοπαθών στις πληγείσες περιοχές.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η συνεισφορά θα φτάσει στους πληγέντες το συντομότερο δυνατό και με όσο το δυνατόν λιγότερη γραφειοκρατία, η από κοινού δωρεά θα σταλεί στην υπηρεσία επείγουσας βοήθειας του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού.

Με αυτά τα κονδύλια θα μπορέσουν τα συνεργεία διάσωσης που βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές να παράσχουν επί τόπου την απαραίτητη βοήθεια.

Στις εταιρείες του ομίλου Schwarz απασχολούνται πολλοί εργαζόμενοι που έχουν συγγενείς στις εν λόγω περιοχές. Η σκέψη μας είναι μαζί τους, καθώς και στα θύματα της καταστροφής.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ