Νέα
  • ΓΔ: 1418.27 +1.81%
  • Τζίρος: 69,76 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Intracom Decense υποδέχτηκε την πρέσβη της Λιθουανίας

Ανώτατα στελέχη της INTRACOM DEFENSE (IDE) είχαν την τιμή και τη χαρά να υποδεχτούν την Α.Ε., πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα, κα Lina Skerstonaitė, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί. Η Πρέσβης της Λιθουανίας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της IDE και να ενημερωθεί για τις δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και για τις διεθνείς συνεργασίες που αναπτύσσει η IDE με διακεκριμένες εταιρείες και οργανισμούς.

Η Πρέσβης ενημερώθηκε επίσης, για το Σύστημα Επικοινωνιών και Πληροφοριών WiSPR, το οποίο εξοπλίζει διάφορους τύπους στρατιωτικών οχημάτων του Λιθουανικού Στρατού και έχει αποδείξει τις προηγμένες και καινοτόμες δυνατότητές του στο πεδίο.

Η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της IDE και της βιομηχανίας της Λιθουανίας, αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι η IDE έχει επενδύσει σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και εξειδικευμένο κέντρο υποστήριξης στη Λιθουανία, επιτρέποντας τόσο την εγχώρια συντήρηση του πλήρους συστήματος, όσο και τη δυνατότητα παραγωγής υποσυστημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης η κα Πρέσβης δήλωσε ότι, «η Λιθουανία ενδιαφέρεται να επεκτείνει περαιτέρω τη βιομηχανική της συνεργασία με την Ελλάδα, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ