Νέα
  • ΓΔ: 1054.59 +0.83%
  • Τζίρος: 88,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Καλλιμάνης: Εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία του τόνου ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό της

Η Καλλιμάνης επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη της κατηγορίας του τόνου. Στόχος της εταιρείας είναι η τοποθέτηση των προϊόντων τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο τόνος Καλλιμάνης προέρχεται 100% από ελεύθερη αλιεία και σχεδόν όλοι οι κωδικοί του, είτε πρόκειται για κονσέρβα, pouch ή τονοσαλάτα, περιέχουν κιτρινόπτερο τόνο, μια από τις πλέον premium ποικιλίες τόνου, που φημίζεται για την ανώτερη ποιότητα, την ιδιαίτερη γεύση και το χαρακτηριστικά πιο ανοιχτό χρώμα του.

Τα προϊόντα τόνου Καλλιμάνης έχουν σχεδιαστεί με προσήλωση στην ποιότητα, στη γεύση, αλλά και στην άνεση του τελικού καταναλωτή: για αυτό και οι κονσέρβες τόνου διαθέτουν Easy Peel καπάκι, ενώ οι τονοσαλάτες περιλαμβάνουν ειδικό πιρουνάκι στη συσκευασία, ώστε η απόλαυσή τους να είναι ακόμα πιο εύκολη κάθε στιγμή της ημέρας. Στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κατηγορίας του τόνου, έρχεται να προστεθεί και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που μόνο το brand Καλλιμάνης χρησιμοποιεί σε όλους τους κωδικούς κονσέρβας και pouches. Επίσης, ο τόνος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και Ω3 και καταψύχεται αμέσως μετά την αλίευσή του επί του πλοίου, διατηρώντας έτσι τη φρεσκάδα και τα θρεπτικά συστατικά του.

Συγκεκριμένα η σειρά περιλαμβάνει:

  • Τόνο σε ελαιόλαδο (2*140γρ & 3*75γρ) από ολόκληρο κομμάτι κιτρινόπτερου τόνου, με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
  • Τόνος σε νερό (2*140γρ & 3*75γρ) από ολόκληρο κομμάτι κιτρινόπτερου τόνου, η γεύση του οποίου αναδεικνύεται μέσα από τη φυσική άλμη.
  • Τόνος καπνιστός σε φυτικό λάδι (2*140γρ) με τόνο που έχει καπνιστεί φυσικά σε ξύλο βελανιδιάς.
  • Τονοσαλάτες με καλαμπόκι 160γρ και Mexicana 160γρ με επιλεγμένες πρώτες ύλες για ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα. Οι συσκευασίες στις τονοσαλάτες περιέχουν σπαστό πιρουνάκι για ευκολία και on the go κατανάλωση.
  • Τέλος, τα ζουμερά κομμάτια κιτρινόπτερου τόνου προσφέρονται και σε συσκευασίες pouches (φακελάκι) 80γρ τόσο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο όσο και σε νερό.

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της κατηγορίας τόνου έχουν πιστοποιήσεις Dolphin Safe και Friends of the Sea, υπογραμμίζοντας έτσι το όραμα και τη δέσμευση της Καλλιμάνης στις ορθές πρακτικές αλιείας, αλλά και τη βιωσιμότητα, τονίζει η ανακοίνωση. Ο καταναλωτής, χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό πάνω σε κάθε συσκευασία, μπορεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία αλίευσης του τόνου, ώστε να γνωρίζει ακριβώς τι προμηθεύεται και από που προέρχεται.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ