Νέα
  • ΓΔ: 1412.19 +1.39%
  • Τζίρος: 30,01 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΣΦΑ: Δοκιμή αγοράς για την επέκταση του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου

ΔΕΣΦΑ-TAP-Αγωγός
Πηγή: Eurokinissi

Δοκιμή Αγοράς (Market Test) για τη χρήση του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) πραγματοποιεί ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), με στόχο τον σχεδιασμό των έργων που απαιτούνται για την κάλυψη των υφιστάμενων και μελλοντικών αναγκών.

«Με δεδομένη τη σημαντική αύξηση των αιτημάτων σύνδεσης νέας, αδιάλειπτης μεταφορικής δυναμικότητας, ή ενίσχυσης της ήδη προσφερόμενης δυναμικότητας στα σημεία εισόδου και εξόδου του συστήματος, ο ΔΕΣΦΑ, μέσα από το συγκεκριμένο Market Test, επιδιώκει τον βέλτιστο σχεδιασμό των έργων που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των υφιστάμενων ή δυνητικών χρηστών του δικτύου, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας εφοδιασμού και στην ανάδειξή της χώρας σε ενεργειακή πύλη για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη», αναφέρει ο Διαχειριστής.

Η σχετική διαδικασία θα αφορά στο σύνολο του δικτύου, περιλαμβανομένου του τερματικού σταθμού υδροποιημένου φυσικού αερίου της Ρεβυθούσας και των διασυνδέσεων του δικτύου με άλλα συστήματα. 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ