Νέα
  • ΓΔ: 1426.2 +0.27%
  • Τζίρος: 82,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Grant Thornton: Απέκτησε νέα γραφεία στη Ρόδο

Η Grant Thornton ανακοίνωσε το άνοιγμα των νέων της γραφείων στη Ρόδο, τα οποία θα εξυπηρετούν όλη την περιοχή της Δωδεκανήσου. Μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης και τα Ιωάννινα, η Grant Thornton ενισχύει το δίκτυό της με ένα ακόμη γραφείο, επεκτείνοντας έτσι την παρουσία της στην ελληνική αγορά και επιβεβαιώνοντας την τάση τής Grant Thonon για σταθερή ανάπτυξη, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Η δημιουργία των νέων γραφείων στη Ρόδο εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας που προσβλέπει στην καθημερινή και αδιάλειπτη βελτίωση της σ' όλους τους τομείς και ειδικότερα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, σ' ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ο Βασίλης Καζάς, διευθύνων σύμβουλος της Grant Thornton, με αφορμή το άνοιγμα των νέων γραφείων της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εταιρεία μας προχωράει διαρκώς μπροστά και εξελίσσεται, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Η μεθοδική επέκταση των δραστηριοτήτων μας, με το άνοιγμα των νέων γραφείων στη Ρόδο, υπογραμμίζει τη δυναμική πορεία που διαγράφει η Grant Thornton όλα αυτά τα χρόνια, εισάγοντας σύγχρονες και καινοτόμες προσεγγίσεις ως εξειδικευμένος στρατηγικός σύμβουλος και εμπνέοντας εμπιστοσύνη σε όλο το δίκτυο των συνεργατών της».

Ο Εμμανουήλ Διαμαντουλάκης, senior partner της Grant Thornton και επικεφαλής των γραφείων της εταιρείας στην Κρήτη και την Ρόδο, ανέφερε τα εξής: «Η Grant Thornton, καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας της, έχει αποδείξει ότι γνώμονάς της είναι να πραγματοποιεί σταθερά και αποφασιστικά βήματα προς το αύριο. Σ' αυτό το πλαίσιο, της αδιάκοπης προόδου και βελτίωσης της, εντάσσεται η νέα πολύ σημαντική εξέλιξη του ανοίγματος των νέων γραφείων στη Ρόδο. Στη πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου, θα δημιουργηθεί ένα ακόμα σημείο αναφοράς για την εταιρεία μας, που θα λειτουργήσει με την ίδια συνέπεια και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την Grant Thornton, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της. Έχοντας ως οδηγό αυτές τις αρχές και τις αξίες προχωρούμε αποφασιστικά στο νέο μας βήμα, με επαγγελματισμό κι αίσθημα ευθύνης».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ