Νέα
  • ΓΔ: 1270.35 -0.39%
  • Τζίρος: 95,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η Worldline Greece υποστηρίζει την εκδήλωση eCommerce Networking Day του GR.EC.A

GRECA
Από τα αριστερά προς τα δεξιά : Δρ.Φραϊδάκη Κατερίνα, Πρόεδρος Δ.Σ. GR.EC.A - Κιτιξής Ιωάννης, CEO Worldline Greece - Πετρίδης Στέλιος, Γενικός Διευθυντής GR.EC.A

Η Worldline (Euronext:WLN), παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση πληρωμών με κάρτα, και τα στελέχη της Worldline Greece έδωσαν δυναμικό «παρόν» στο θερινό eCommerce Networking Day, που διοργανώθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, από́ τoν GR.EC.A (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου) στο Gazarte, ως χορηγός του συνδέσμου.

Στην εκδήλωση, που πλέον έχει γίνει θεσμός, συγκεντρώθηκαν για ακόμα μια φορά κορυφαία στελέχη και επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, οι οποίοι  είχαν τη δυνατότητα να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις, να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους.

Η Worldline Greece συμμετέχει ενεργά ως χορηγός στις δράσεις του GRECA, που περιλαμβάνει και το eCommerce Networking Day, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή της στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου των πληρωμών στην Ελλάδα. Με όχημα την καινοτομία, η εταιρεία στοχεύει σταθερά στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληρωμών που ανταποκρίνονται ουσιαστικά στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

Ο CEO της Worldline Greece, Ιωάννης Κιτιξής μαζί με στελέχη της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στη networking εκδήλωση του GR.EC.A, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο κάθε ευκαιρία δικτύωσης των στελεχών του κλάδου του eCommerce.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ GR.EC.A

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), εκπροσωπεί το σύνολο της αγοράς του Ηλεκτρονικού Εμπορίου & των υπηρεσιών αυτής, όπου αποτελείται από περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας. Έχει διαμορφώσει το κώδικα δεοντολογίας. Σήμερα, αριθμεί περισσότερα από 650 μέλη και αποτελεί επίσημο συνομιλητή της πολιτείας και έχει σχέσεις διαλόγου και με όλα τα θεσμικά όργανα και τους φορείς που εφάπτονται άμεσα ή έμμεσα με τον κλάδο της Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ WORLDLINE

Η Worldline [Euronext: WLN] βοηθά επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου κλάδου δραστηριότητας και μεγέθους, να επιταχύνουν το αναπτυξιακό τους ταξίδι, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Με προηγμένη τεχνολογία πληρωμών, εξειδίκευση σε τοπικό επίπεδο και λύσεις προσαρμοσμένες για εκατοντάδες αγορές και βιομηχανίες, η Worldline ενδυναμώνει/ενισχύει την ανάπτυξη – σε πάνω από ένα εκατομμύριο - επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. 

Το 2022, η Worldline συγκέντρωσε 4,4 δις ευρώ σε έσοδα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ