Νέα
  • ΓΔ: 1452.28 0.00%
  • Τζίρος: 98,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

PEPCO: Πού θα ανοίξουν τα δύο νέα καταστήματα της πολωνικής εκπτωτικής αλυσίδας

Η Trade Estates ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει την έναρξη δύο νέων καταστημάτων Pepco στα εμπορικά της πάρκα σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.

Πιο συγκεκριμένα, κατάστημα συνολικής έκτασης 676 τ.μ. αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Αύγουστο 2023, στο Εμπορικό Πάρκο Florida 1 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Το Florida 1 είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά πάρκα της Ελλάδας, εκτείνεται σε οικόπεδο 132.000 τ.μ. και διαθέτει εμπορικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 32.000 τ.μ. Αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, καθώς διαθέτει πληθώρα καταστημάτων για αγορές με άνετους χώρους δωρεάν στάθμευσης, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ένα ακόμα νέο κατάστημα Pepco αναμένεται να λειτουργήσει ως το τέλος Ιουλίου 2023 στο Εμπορικό Πάρκο Top Parks Iωαννίνων. Το κατάστημα, συνολικής έκτασης 507 τ.μ., βρίσκεται στο ισόγειο του Πάρκου που επεκτείνεται σε εμπορικούς χώρους 27.200 τ.μ. και θα συστεγάζει IKEA, H&M και δύο ακόμα διεθνείς εταιρείες ένδυσης που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς η παρουσία της Pepco στα εμπορικά μας πάρκα διευρύνεται με νέα σημεία πώλησης σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα. Με δεδομένο ότι η λειτουργία του 1ου καταστήματος της αλυσίδας στην Ελλάδα, στο Top Parks Πειραιώς, ξεπέρασε κάθε προσδοκία απόδοσης, είμαστε σίγουροι ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη, καθώς χιλιάδες καταναλωτές επιλέγουν τα εμπορικά μας πάρκα για τις καθημερινές τους αγορές».

Η Retail Director της Pepco, Anca Radu, ανέφερε: «Μετά από την επιτυχημένη έναρξη του πρώτου μας καταστήματος στην Ελλάδα στο Top Parks Πειραιώς, επεκτείνουμε τη συνεργασία μας στα πάρκα της Trade Estates σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα. Το στρατηγικό σχέδιο της Pepco είναι να φέρει τη μάρκα και το μείγμα προϊόντων της σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας. Η Trade Estates αποτελεί στρατηγικό εταίρο για την επέκτασή μας στην ελληνική αγορά, και εξετάζουμε ήδη συνεργασίες σε νέα project που αναπτύσσει η συγκεκριμένη εταιρεία».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα