Νέα
  • ΓΔ: 1447.24 -0.28%
  • Τζίρος: 17,40 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Talk του «The Ellinikon Moments»

Με ένα ξεχωριστό μάθημα ζωής, έμπνευση για όσους βρέθηκαν στο The Ellinikon Experience Centre την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Talk, στο πλαίσιο του καινοτόμου θεσμού «The Ellinikon Moments» της LAMDA Development.

Ο κεντρικός καλεσμένος της εκδήλωσης, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, εστίασε στη δυναμική του αθλητισμού και στην ουσία της προσπάθειας. Μιλώντας για την πορεία του «Από το Όνειρο στον Άθλο», ο κορυφαίος πρωταθλητής ταξίδεψε το κοινό, αντλώντας γνώση και εμπειρίες από το προσωπικό του ταξίδι. 

Αξιοποιώντας ως αφετηρία τις αναμνήσεις του από την άφιξη στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, μετά τον θρίαμβό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996, ο Νίκος Κακλαμανάκης μοιράστηκε ιστορίες και πολύτιμα διδάγματα από την επίπονη προπόνηση στη θάλασσα, τις δυσκολίες που προέκυψαν και πως τις αντιμετώπισε, εμπνέοντας και δίνοντας δύναμη στους παρευρισκόμενους.

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη ανέλαβε τον συντονισμό της παρουσίασης, ενώ συζήτησε με τον κ. Κακλαμανάκη για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που κρύβει η ζωή ενός πρωταθλητή, για τα σημεία της προετοιμασίας που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία προς το βάθρο, αλλά και για τη σημασία της ψυχικής αντοχής.

Η εκδήλωση με τον Νίκο Κακλαμανάκη ήταν μέρος της ενότητας “Talks” που έχει σχεδιαστεί στο πλαίσιο του θεσμού «The Ellinikon Moments». Νέες ενέργειες, με διαφορετικούς καλεσμένους που θα ενημερώσουν, θα ψυχαγωγήσουν και θα αναδείξουν την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες, συνδέοντας το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον του The Ellinikon.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

Instagram
Facebook
YouTube

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ