Νέα
  • ΓΔ: 1457.74 +0.74%
  • Τζίρος: 97,96 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Instacar: Ανάμεσα στις κορυφαίες startup στην Ελλάδα για το 2023

Το instacar, η πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων, διακρίθηκε για το σημαντικό αντίκτυπο στην εξέλιξη της αγοράς leasing στην Ελλάδα, από το θεσμό των Startupper Awards 2023, στον οποίο αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία leasing οχημάτων.

Τo instacar αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές startup, έχοντας καταφέρει, μέσα σε λίγα χρόνια από τη δημιουργία του, να καταγράφει έναν συνεχή θετικό ρυθμό ανάπτυξης, να προσθέτει νέες υπηρεσίες και να βρίσκεται σταθερά στην καρδιά της επέκτασης της νέας αγοράς στα οχήματα, αυτής του ευέλικτου leasing.

Το instacar έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος με ευέλικτο leasing, ένα μοντέλο λειτουργίας που τοποθετείται ανάμεσα στην ενοικίαση αυτοκινήτου και το παραδοσιακό leasing, προσφέροντας στους χρήστες του, σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η αμεσότητα στην απόκτηση οχήματος και η ευελιξία.

Οι ιδρυτές του instacar Αντώνης Σαμοθράκης και Αντώνης Ζώης, παρέλαβαν το βραβείο, στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης, που διοργανώθηκε για 4η χρονιά, με τον πρώτο να σημειώνει: «Είναι μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε στην κορυφή της κατηγορίας Leasing στα φετινά Startupper Awards, σήμερα αναγνωρίζεται η επίμονη προσπάθεια της 80μελούς πλέον ομάδας μας να αναδιαμορφώσει και να εξελίξει συνολικά τον κλάδο του leasing στην Ελλάδα, αναβαθμίζοντας συνολικά τις υπηρεσίες του κλάδου για τον τελικό καταναλωτή.».

Ο Γιώργος Βρεττάκος, Βουλευτής Β’ Πειραιά, ο οποίος παρέδωσε, για λογαριασμό της διοργάνωσης, το βραβείο στους ιδρυτές του instacar, υπογράμμισε: «Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που βρίσκομαι ανάμεσα σε νέους ανθρώπους που με πολύ κόπο και σκληρή δουλεία κατόρθωσαν να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα. Το instacar αποτελεί ένα τέτοιο λαμπρό παράδειγμα. Είμαι σίγουρός ότι στο μέλλον το instacar θα αναπτυχθεί δυναμικά ακόμα περισσότερο, γιατί προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες που καλύπτουν με πολύ εύκολο τρόπο τις ανάγκες πελατών, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται. Ευθύνη όλων ημών – της κυβέρνησης και των βουλευτών – είναι ο καθένας από μας, στο μέτρο που του αναλογεί, να συμβάλει ώστε να δημιουργήσουμε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που όλο και περισσότεροι θα μπορούν να κάνουν της ιδέες τους πραγματικότητα. Σ’ αυτή τη κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε το επόμενο διάστημα.».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ