Νέα
  • ΓΔ: 1357.3 -2.46%
  • Τζίρος: 149,82 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

IDEAL Holdings: Προς έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 100 εκατ. ευρώ

Η Ideal Holdings AE ανακοίνωσε σήμερα την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αναφορικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ποσού κατά κεφάλαιο έως 100.000.000 ευρώ, διάρκειας πέντε ετών, διαιρούμενου σε έως 100.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες, ομολογίες ονομαστικής αξίας εκάστης 1.000 ευρώ.

Η δημόσια προσφορά των ομολογιών ξεκινάει την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. και τελειώνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00. Στις 13 Δεκεμβρίου 2023 θα ανακοινωθεί η πλήρωση των προϋποθέσεων έκδοσης του ομολογιακού δανείου καθώς και του επιτοκίου αυτού. Ως ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσης των ομολογιών ορίστηκε η 18η Δεκεμβρίου 2023.

Συντονιστές και κύριοι ανάδοχοι είναι η Εθνική Τράπεζα, η Πειραιώς και η Eurobank. Κύριοι ανάδοχοι είναι η Attica Bank και η Optima Bank. Ανάδοχοι οι χρηματιστηριακές εταιρίες Beta Χρηματιστηριακή και Παντελάκης Χρηματιστηριακή AEΠΕΥ. Σύμβουλος της έκδοσης είναι η Εθνική Τράπεζα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ