Νέα
  • ΓΔ: 792.9 +0.56%
  • Τζίρος: 65,92 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Επιστρεπτέα 6: Τι πρέπει να κάνουν όσοι αποκλείστηκαν λόγω λάθους - Δεύτερη ευκαιρία (vid)

Σε επιχειρήσεις του τουρισμού και της εστίασης κατευθύνθηκαν οι περισσότεροι πόροι της επιστρεπτέας προκαταβολής
Πηγή: Eurokinissi

Το ενδεχόμενο να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε όσους δικαιούνται την επιστρεπτέα προκαταβολή 6 αλλά έκαναν λάθος κατά την διαδικτυακή αίτηση συμμετοχής εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυργάνη.  Και αυτό γιατί όπως προέκυψε είναι αρκετοί οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις οι οποίοι κατά την υποβολή της σχετικής αίτησης, και παρά το γεγονός ότι πληρούσαν τις σχετικές προϋποθέσεις, υπέπεσαν σε λάθη κατά τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης μέσω διαδικτύου.

Σε κάθε περίπτωση η πιθανότητα της δεύτερης ευκαιρίας εξετάζεται από το υπουργείο Οικονομικών ωστόσο η τελική του απόφαση θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των δικαιούχων που θα κάνει χρήση αυτής, καθώς αν αυτός υπερβαίνει την αντιστοιχία των υπολογισμένων ποσών, καθίσταται δύσκολο να προσωρήσει η υλοποίηση της σχετικής διαδικασίας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ