Νέα
  • ΓΔ: 1420.4 +1.96%
  • Τζίρος: 97,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Kaizen Gaming η Σoφία Μαρίνου ως Director of Corporate Communications

Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας (Director of Corporate Communications) στην Kaizen Gaming αναλαμβάνει η Σοφία Μαρίνου, έμπειρο στέλεχος του κλάδου εταιρικής επικοινωνίας.   

«Καλωσορίζω με χαρά τη Σοφία στην ομάδα της Kaizen Gaming. Είμαι βέβαιος πως θα ενισχύσει συνολικά και ποιοτικά την επικοινωνία και την εξωστρέφεια της Kaizen Gaming, στην πορεία υλοποίησης του φιλόδοξου πλάνου Kaizen 2626, για την ανάπτυξη της εταιρείας σε 26 αγορές έως το 2026», σημείωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan (Kaizen Gaming).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Σοφία Μαρίνου διηύθυνε την ομάδα Εταιρικής Επικοινωνίας της Upstream, ως Head of Corporate Communications, ενώ για περισσότερα από δέκα χρόνια κατείχε ρόλους ευθύνης στη Διεύθυνση Επικοινωνίας της COSMOTE και εν συνεχεία του Ομίλου ΟΤΕ.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που εντάσσομαι σε μια ομάδα που επιλέγει, στρατηγικά, τη διαρκή εξέλιξη. Η Kaizen αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά του Gametech, και η ευθύνη της επικοινωνίας σε αυτή τη διαδρομή αποτελεί για εμένα μια δημιουργική πρόκληση», ανέφερε η νέα Director of Corporate Communications της Kaizen Gaming, Σοφία Μαρίνου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ