Νέα
  • ΓΔ: 1443.86 -0.51%
  • Τζίρος: 32,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καλπάζει το Payzy της Cosmote - Eχει πάνω από 250.000 πελάτες και το χρησιμοποιούν περισσότερες από 400 επιχειρήσεις

Ιδιαίτερη αποδοχή από επιχειρήσεις καταναλωτές έχει το payzy pro που έχει λανσάρει και προωθεί η COSMOTE. Η εμπορική διάθεση της εν λόγω εφαρμογής έχει ξεκινήσει εδώ και μόλις τέσσερις μήνες και φέρει αν μη τι άλλο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Σύμφωνα τα στοιχεία που παρουσίασαν τα στελέχη της επιχείρησης στο HORECA Business Lab, πάνω από 400 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη το payzy pro, ενώ οι χρήστες payzy είναι περισσότεροι από 250.000. Να σημειωθεί επίσης ότι το payzy pro είναι πλέον διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα (όχι  μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

Τα παραπάνω στοιχεία για την πορεία του payzy pro αποκάλυψαν στους επισκέπτες της έκθεσης ο Αλέξης Βαΐτσος, CEO COSMOTE Payments και η Εύη Σπανουδάκη Commercial Strategy & Execution Lead COSMOTE Payments.

Το payzy pro είναι μια mobile εφαρμογή που βοηθάει τις  μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Το payzy pro έχει επεκταθεί και στις επιχειρήσεις εστίασης και στη διαμονή και λειτουργεί σχετικά εύκολα και προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα για επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Πρόγραμμα επιβράβευσης από κάθε επιχείρηση

Το payzy pro είναι η μόνη εφαρμογή για κινητά με την οποία μπορεί μια επιχείρηση να δημιουργήσει για τους πελάτες της το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης «cashback», δηλαδή επιστροφές σε ευρώ. Όπως η ίδια θέλει και ανάλογα με τις ανάγκες της. Τα cashcack μπορεί να είναι απεριόριστα. Επιπλέον, υπάρχει άμεση ρευστότητα στα ποσά που εισπράττει η επιχείρηση, καθώς το κινητό μετατρέπεται σε «τερματικό» αποδοχής πληρωμών με QR code

Σημαντικά είναι τα οφέλη και για τους χρήστες που μπορούν να πληρώνουν εύκολα με QR code από το κινητό τους και να απολαμβάνουν καθημερινά αποκλειστικές προσφορές.

Το payzy pro παρέχεται εντελώς δωρεάν για τους δύο πρώτους μήνες. Οι επόμενοι δύο μήνες διατίθενται με 50% έκπτωση και συνδρομή 10€/μήνα. Στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή είναι στα 20€, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση συμβολαίου. Ένα ακόμα λόγος για να δοκιμάσει μια επιχείρηση το payzy pro είναι ό,τι δεν χρεώνεται καμία προμήθεια (0%) ανά συναλλαγή για όλο το 2024.

Το payzy είναι μια εφαρμογή για κινητά που απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές και διευκολύνει την καθημερινότητά τους. Ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσει ψηφιακή χρεωστική κάρτα για να κάνει όλες τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα και να πληρώνει λογαριασμούς. Το payzy περιλαμβάνει και πρόσθετες δυνατότητες, όπως το να ανταλλάσσει κανείς χρήματα με τους φίλους του μέσω της υπηρεσίας Chat & Pay, να μοιράζεται κοινά έξοδα, άμεσα και με ασφάλεια, μέσω του Split it (στο φαγητό, στο σινεμά, σ’ ένα ταξίδι, στα κοινόχρηστα κλπ.), αλλά και να αποταμιεύει χρήματα με τον ηλεκτρονικό κουμπαρά «Piggys».

 

 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ