Νέα
  • ΓΔ: 1446.09 -0.18%
  • Τζίρος: 3,60 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca Cola HBC: Εξαγόρασε την BDS Vending Solutions στην Ιρλανδία

Coca-Cola / Πηγή: AP
Coca-Cola / Πηγή: AP

Η Coca-Cola HBC AG ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική της, Coca-Cola HBC Northern Ireland Limited, κατέληξε σε συμφωνία για την απόκτηση του 100% της BDS Vending Solutions Ltd.

Η BDS Vending, ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες αυτόματης πώλησης τροφίμων και ποτών στην Ιρλανδία, με στόλο περίπου 2.000 μηχανημάτων αυτόματης πώλησης.

Οι δύο ιδρυτές, ο David Mullan και ο Brian Berry, συμφώνησαν να υποστηρίξουν τη μεταβίβαση ιδιοκτησίας της BDS Vending μετά την ολοκλήρωση της προτεινόμενης συναλλαγής.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η εξαγορά της BDS Vending είναι συνεπής με τη στρατηγική της Coca-Cola HBC να ενισχύσει τις δυνατότητές της, συμπεριλαμβανομένου του laste mile delivery, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκλειδώσει κερδοφόρες ευκαιρίες στο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο κρύων και ζεστών ροφημάτων και σνακ.

Η συναλλαγή υπόκειται σε έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας των Καταναλωτών (CCPC) στην Ιρλανδία και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ