Νέα
  • ΓΔ: 1460.58 +0.87%
  • Τζίρος: 95,33 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Απέκτησε κέντρο Logistics στη Μάνδρα Αττικής έναντι 7,02 εκατ. ευρώ

Trastor απέκτησε κτίριο αποθηκευτικών χώρων συνολικής επιφάνειας 17.015,60 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της Μάνδρας Αττικής, στη θέση «Ξεροπήγαδο», σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Η εισηγμένη υπογραμμίζει πως η αποθήκη θα ανακαινιστεί και θα επανατοποθετηθεί ως κτίριο διαμετακομιστικού εμπορίου (logistics) σύμφωνα με τα νέα σύγχρονα πρότυπα της αγοράς, ενώ το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε σε 7.020.000 ευρώ.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω συμφωνίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ξεκινάμε την επενδυτική μας δράση για το 2024 με μια ακόμη σημαντική επένδυση στον κλάδο των logistics, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα τοποθετημένα χαρτοφυλάκια logistics στη Δυτική Αττική, όπου τα θεμελιώδη συνεχίζουν να αποφέρουν ισχυρές και διατηρήσιμες αποδόσεις για τους επενδυτές. Αναμένουμε ότι μέχρι το τέλος αυτού του εξαμήνου, η Εταιρεία θα έχει στην κατοχή της περισσότερα από 164.000 τ.μ. χώρων της εφοδιαστικής αλυσίδας, με τουλάχιστον το ένα τρίτο αυτών να είναι πιστοποιημένοι κατά το πρότυπο LEED. Μέσω της εξειδίκευσή μας στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας, αναμένουμε να δημιουργήσουμε σημαντική υπεραξία από την συγκεκριμένη επένδυση, γεγονός που πιστοποιεί περαιτέρω τις συνέργειες που ανακύπτουν μεταξύ της Εταιρείας και του πλειοψηφικού της μετόχου, την Τράπεζας Πειραιώς, προς όφελος όλων των μετόχων μας».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ