Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Tράπεζα Πειραιώς χορηγός της παράστασης "Η Bαλκυρία" της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Τράπεζα Πειραιώς
Τράπεζα Πειραιώς / Πηγή: Eurokinissi

Η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης που παρέχει στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, συνεχίζει την πολυετή και δημιουργική συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή, με τη χορηγία της όπερας "Η Βαλκυρία" του Ρίχαρντ Βάγκνερ που παρουσιάζεται από τις 10 έως τις 31 Μαρτίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

H Βαλκυρία - σε συμπαραγωγή με τη Βασιλική Όπερα της Δανίας- παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την Εθνική Λυρική Σκηνή, στην 84χρονη ιστορία της. Σκηνοθετεί ο διακεκριμένος Βρετανός σκηνοθέτης Τζων Φούλτζεϊμς και διευθύνει ο αναγνωρισμένος Γερμανός αρχιμουσικός Ρόλαντ Κλούττιχ.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του Βάγκνερ και αποτελεί μέρος της περίφημης τετραλογίας "Το δαχτυλίδι του Νίμπελουνγκ". Στην παράσταση της ΕΛΣ συμμετέχουν κορυφαίοι βαγκνερικοί τραγουδιστές διεθνούς φήμης, όπως, μεταξύ άλλων, ο Στέφαν Φίνκε, ο Πέτρος Μαγουλάς, ο Τόμμι Χακάλα, η Άλλισον Όουκς και η Κάθριν Φόστερ.

Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
 
Η υποστήριξη του Πολιτισμού και των Τεχνών αποτελεί για την Τράπεζα Πειραιώς θεμελιώδη πυλώνα της Εταιρικής της Υπευθυνότητας. Προς την κατεύθυνση αυτή, η Τράπεζα  ενισχύει και ενθαρρύνει δράσεις και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον Πολιτισμό της χώρας μας, ανταποκρινόμενη στον ενεργό ρόλο που οφείλει να έχει μέσα στην Κοινωνία.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ