Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nobacco: Που άνοιξε το 61ο κατάστημα στην Ελλάδα

Η Nobacco, πρωτοπόρος στον χώρο των ηλεκτρονικών τσιγάρων και των υγρών αναπλήρωσης, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματός της στην «καρδιά» της Κορίνθου. Το νέο Nobacco shop στην Κόρινθο, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 51, σηματοδοτεί το 61ο κατάστημα και επιβεβαιώνει τη συνεχή δέσμευση της Nobacco για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε γωνιά της χώρας.

Το νέο κατάστημα Nobacco στην Κόρινθο, έχει ανοίξει τις πόρτες του προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για ενήλικες καταναλωτές που αναζητούν μια εναλλακτική λύση στο κάπνισμα.

Με αυτήν την ευκαιρία, ο συνιδρυτής της Nobacco, κος Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, δηλώνει:

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για το άνοιγμα του νέου καταστήματός μας στην Κόρινθο. Καθώς συνεχίζουμε την επέκτασή μας σε όλη την Ελλάδα, είμαστε ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε την κοινότητα της Κορίνθου. Η παρουσία μας σε αυτήν τη σημαντική και αναπτυσσόμενη περιοχή αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της αφοσίωσής μας στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε ενήλικα πελάτη μας. Είμαστε βέβαιοι ότι και το νέο μας κατάστημα θα γίνει ένα ‘σημείο αναφοράς’ στην περιοχή για όσους και όσες επιζητούν μια εναλλακτική στον καπνό.»

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ