Νέα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Uber: Πτώση 7%, καθώς οι προοπτικές των κρατήσεων διαδρομών δεν είναι καλές

Πηγή: AP

Η Uber δημοσίευσε μικτά αποτελέσματα την Τετάρτη, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις σε μια προσαρμοσμένη μέτρηση κερδών, ενώ έδωσε μια προοπτική για τις κρατήσεις διαδρομών που ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

Η μετοχή της Uber κατέγραψε πτώση 7% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές με την εταιρεία να προβλέπει κρατήσεις διαδρομών για το δεύτερο τρίμηνο κάτω από τις προσδοκίες των αναλυτών.

Η Uber ανακοίνωσε ότι αναμένει προσαρμοσμένα βασικά κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο μεταξύ 1,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 1,53 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τα μέσα των 1,49 δισεκατομμυρίων δολαρίων να ξεπερνούν τις προσδοκίες της αγοράς για 1,47 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της LSEG.

Επίσης αναμένει κρατήσεις διαδρομών ή η συνολική αξία σε δολάρια που κερδίζεται από τις υπηρεσίες της, από 38,75 δισεκατομμύρια δολάρια έως 40,25 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτω από τις εκτιμήσεις των 40,04 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα έσοδα της αυξήθηκαν 15% στα 10,13 δισ. δολάρια το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, ξεπερνώντας οριακά την εκτίμηση των 10,11 δισ. δολαρίων.

Η Uber παρουσίασε προσαρμοσμένα βασικά κέρδη 1,38 δισεκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο τρίμηνο, αύξηση 82% σε σχέση με ένα χρόνο πριν και πάνω από τις προσδοκίες 1,32 δισ. δολαρίων.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ