Νέα
  • ΓΔ: 1452.28 0.00%
  • Τζίρος: 98,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: Νέα χορηγία 7 υποτροφιών σε συνεργασία με την Ωmega Yachting Academy

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου (Stelios Philanthropic Foundation) και η Ωmega Yachting Academy προσφέρουν 7 υποτροφίες αξίας 50.000 ευρώ για την ειδικότητα των κυβερνητών σκαφών αναψυχής. Οι υποτροφίες αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 και θα έχουν διάρκεια 4 εξάμηνα.

Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 στις 19:00 στο Stelios Foundation Conference Hall στην Πλάκα, θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι υποτροφίες 2ετούς φοίτησης, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, καθώς και το πρόγραμμα σπουδών.

Οι υποτροφίες ύψους 50.000 ευρώ θα καλύπτουν το σύνολο των διδάκτρων για την διετή διάρκεια των σπουδών της ειδικότητας κυβέρνησης σκαφών αναψυχής για 7 υποψήφιους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέρος των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί επί του ιστορικού σκάφους της οικογένειας Χατζηιωάννου, του «Κλέλια» στη Μαρίνα Ζέας. Πρόκειται για την πρώτη θαλαμηγό, μήκους 45 μέτρων, του αείμνηστου Λουκά Χατζηιωάννου, πατέρα του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου. Μάλιστα, αυτές οι υποτροφίες είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Λουκά Χατζηιωάννου και στοχεύουν να ενισχύσουν την προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης σε νέους επαγγελματίες που επιθυμούν να εξελιχθούν στον τομέα τoυ Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού.

Η Ωmega Yachting Academy αποτελεί μια ακαδημία με πάνω από 50 χρόνια εξειδίκευσης στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού και του Yachting. Έχει κορυφαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ευρύ φάσμα συνεργασιών με τις μεγαλύτερες εταιρείες μίσθωσης σκαφών, γεγονός που εξασφαλίζει την 100% απορρόφηση των αποφοίτων της.

Ακολουθούν τα κριτήρια και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις υποτροφίες:

  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έως 25 ετών.
  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν πιστοποιητικό επιπέδου Β' γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Η γνώση άλλη γλώσσας θα ληφθεί επίσης υπόψη.
  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι από ΓΕΛ, ΕΠΑΛ ή Ναυτικού Λυκείου.
  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν κολύμβηση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια θα τους σταλεί να συμπληρώσουν το απαιτούμενο τεστ ικανοτήτων και δεξιοτήτων και τέλος θα προγραμματιστεί μια συνέντευξη για την τελική αξιολόγηση. Η διαδικασία επιλογής θα βασιστεί στην ακαδημαϊκή επίδοση, τις δεξιότητες και την προσωπική συνέντευξη, με στόχο την ανάδειξη των πιο ταλαντούχων και ικανών υποψηφίων.  
 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα