Νέα
  • ΓΔ: 1480.23 -0.15%
  • Τζίρος: 74,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΕΒ: Κοσμοσυρροή σε εκδήλωση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με αφορμή τις εκλογές της Τρίτης

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Κάποτε λέγαμε... το όλον ΠΑΣΟΚ. Άλλες εποχές, σίγουρα... Με δάνειο όμως και μια μικρή παραλλαγή - ο όλος ΣΕΒ δηλαδή - η έκφραση ταιριάζει γάντι στην χθεσινή εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή την υποψηφιότητα του Σπύρου Θεοδωρόπουλου για την προεδρία του ΣΕΒ.

Και πράγματι, όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο όλος ΣΕΒ ήταν εκεί: Παπαλεξόπουλος, Μυτιληναίος, Στασινόπουλος, Βασιλάκης, Παντελιάδης, Γιώτης, Βερέμης, Τσαμάζ, Ψάλτης, Λωλος, Αικατερινάρη, που ο Θεοδωρόπουλος σκοπεύει αν εκλεγεί να της δώσει αρμοδιότητες προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής. Κοσμοσυρροή!

Την συζήτηση με τον Παύλο Τσίμα παρακολούθησαν όλοι με ενδιαφέρον. Ο υποψήφιος πρόεδρος απάντησε σε ερωτήσεις και παρουσίασε το όραμά του για την επόμενη διετία με έμφαση:

  • στις μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά ώστε να επιτευχθεί η απλούστευση της πολυδαίδαλης σήμερα νομοθεσίας και 
  • στα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση της παραγωγής

Η ευχή Θεοδωρόπουλου

Πολλά πηγαδάκια στην κατάμεστη αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου, πολλά χαμόγελα αλλά και ζωηρή συζήτηση στην οποία συμμετείχαν όλοι. Τα μέλη του ΣΕΒ τοποθετήθηκαν και θέλησαν να μάθουν τι σκέφτεται ο υποψήφιος Πρόεδρος για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν σήμερα το επιχειρείν και τη βιομηχανία στην Ελλάδα. Όλα τα μεγάλα θέματα έπεσαν στο τραπέζι και οι ερωτήσεις έλαβαν απαντήσεις: Από το ενεργειακό κόστος, τα εργασιακά και την ευθύνη των επιχειρηματιών στη διαμορφωση της νοοτροπιας του λεγόμενου «εμεις» έως τον αναπτυξιακό νόμο.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος απάντησε σε όλους και σε όλα. Όπως είπε, άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων που χειρίζεται ο ΣΕΒ αφορά όλα τα μέλη. Ιδιαίτερο νόημα είχε η ευχή που εξέφρασε ο ίδιος στο νέο ΔΣ να υπάρχει αντιπροσωπευτικότητα από όλους τους κλάδους. Μίλησε δε και για τον σπουδαίο ρόλο των Επιτροπών που έχουν συσταθεί στον Σύνδεσμο, επιτροπές που επεξεργάζονται όλα τα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα. 

Τα σπουδαία τώρα την επόμενη Τρίτη στην κάλπη της 18ης Ιουνίου... 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ