Νέα
  • ΓΔ: 1442.21 -2.04%
  • Τζίρος: 134,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ρεύμα: Μεγάλη βουτιά στις χρεώσεις άνω του 30% - Κάτω από 0,40 ευρώ η κιλοβατώρα

Ηλεκτρικό ρεύμα

Στο 0,39700 ευρώ η κιλοβατώρα προσγειώνεται η αρχική χρέωση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος για τον Νοέμβριο από τον μεγαλύτερο πάροχο ενέργειας, τη ΔΕΗ.

Δικαιώνοντας τις προβλέψεις για βουτιά στις χρεώσεις του επόμενου μήνα, η αρχική τιμή πέφτει σημαντικά - ακόμη περισσότερο από όσο αναμενόταν - κατά 33,2%, καθώς από τα 0,595 ευρώ η κιλοβατώρα τον Οκτώβριο πέφτει στα 0,39700 (με πάγιο 3,5 ευρώ).

Για μεγάλες καταναλώσεις, πάνω από 2.000kWh η χρέωση διαμορφώνεται στα 0,409 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Η φτηνότερη τιμή από τον Αύγουστο 

Πρόκειται για τις φτηνότερες τιμές που έχουν ανακοινωθεί από τον Αύγουστο, δηλαδή από την έναρξη λειτουργίας του νέου μηχανισμού που αφαίρεσε την ρήτρα αναπροσαρμογής και υποχρεώνει τις εταιρείες ενέργειας να προβλέπουν τις τιμές του επόμενου μήνα.

Τον Αύγουστο οι τιμές ήταν στα 0,486 ευρώ ανά κιλοβατώρα, απογειώθηκαν τον Σεπτέμβριο στα 0,788 ευρώ ανά μεγαβατώρα για να μειωθούν τον Οκτώβριο και ακόμη περισσότερο τον Νοέμβριο.  

Protergia

Τιμή κάτω από 0,40 ευρώ η κιλοβατώρα ανακοίνωσε και η Protergia. Ειδικότερο στο προιόν protergia energy save η αρχική τιμή για τον Νοέμβριο είναι 0,395 ευρώ η κιλοβατώρα (με πάγιο 5 ευρώ), ενώ στο προιόν Protergia Οικιακό Plus η αρχική τιμή είναι 0,412 με πάγιο 1 ευρώ. 

 

Elpedison

Τιμή στα 0,3800 ευρώ ανά κιλοβατώρα ανακοίνωσε η Elpedison στο Electricity Home Day ενώ στο προιόν Elpedison Συνέπεια Day η αρχική τιμή διαμορφώνεται στα 0,412 ευρώ με έκπτωση συνέπειας 0,06 ευρώ και πάγιο 5 ευρώ.  

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ