Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurelectric: Ανακοίνωσε την υπογραφή της Διακήρυξης της Αμβέρσας

Την υπογραφή της Διακήρυξης της Αμβέρσας ανακοίνωσε ο ευρωπαϊκός σύνδεσμος ηλεκτρισμού Eurelectric, σε ένδειξη υποστήριξης για τη διατήρηση μιας ισχυρής, ανταγωνιστικής, απελευθερωμένης βιομηχανικής βάσης στην Ευρώπη.

Η υπογραφή που πραγματοποιείται σήμερα μεταξύ του Γενικού Γραμματέα της Eurelectric, Kristian Ruby, και του Γενικού Διευθυντή της CEFIC, Marco Mensink, εντείνει περαιτέρω τη συνεργασία για τον εντοπισμό βασικών μέτρων πολιτικής ώστε η Ευρώπη να παρέχει ανταγωνιστική ηλεκτρική ενέργεια στη βιομηχανία της.

Οι 988 οργανισμοί και 692 εταιρείες από 28 κλάδους, που έχουν υπογράψει μέχρι σήμερα την Διακήρυξη της Αμβέρσας, εκφράζουν την υποστήριξή τους για μια ευρωπαϊκή συμφωνία για τη βιομηχανία που θα λειτουργεί συμπληρωματικά με την Πράσινη Συμφωνία, το Green Deal, και θα διατηρήσει θέσεις εργασίας υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη.

Την Διακήρυξη της Αμβέρσας έχει υπογράψει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΔΕΗκ. Γεώργιος ΣτάσσηςΥπενθυμίζεται ότι ο κ. Στάσσης είναι αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Eurelectric.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα