Νέα
  • ΓΔ: 903.48 -0.40%
  • Τζίρος: 67,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Prodea: Πώληση 18 ακινήτων έναντι 134,2 εκατ. ευρώ

Ακίνητα-Ενοίκια
Πηγή: Intime

Tην πώληση χαρτοφυλακίου 18 ακινήτων έναντι της τιμής των 134,2 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Prodea. Το πακέτο αφορά γραφεία και καταστήματα στην Ελλάδα, η αξία των οποίων ανέρχεται σε 129,2 εκατ. ευρώ βάσει εκτίμησης που διενεργήθηκε από ανεξάρτητους εκτιμητές.

Στην ίδια ανακοίνωση παρότι δεν διευκρινίζεται ο αγοραστής, σημειώνεται ότι οι δύο εταιρείες εξετάζουν τη δυνατότητα μιας διευρυμένης στρατηγικής συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Prodea αναφέρει τα εξής: 

«Η εταιρεία με την επωνυμία "Προντέα Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία" (η Εταιρεία) ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού 596/2014 και των κατ’ εξουσιοδότηση αυτού εκτελεστικών κανονισμών, καθώς και του ν.3556/2007 περί δημοσιοποίησης ρυθμιζόμενων πληροφοριών, ότι την 24.12.2020 η Εταιρεία προέβη στην πώληση χαρτοφυλακίου 18 ακινήτων, γραφείων και καταστημάτων, στην Ελλάδα. Το συνολικό τίμημα πώλησης ανήλθε σε €134,2 εκατ., ενώ η εύλογη αξία, βάσει εκτίμησης που διενεργήθηκε από ανεξάρτητους εκτιμητές, ανερχόταν σε €129,2 εκατ..

H Prodea επεξεργάζεται με την αγοράστρια ένα πλαίσιο διευρυμένης στρατηγικής συνεργασίας, οι όροι της οποίας δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί, με στόχο την περαιτέρω προώθηση των επιχειρηματικών στόχων της Εταιρείας. Η Εταιρεία δεσμεύεται να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη αυτής της διαδικασίας».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ