Νέα
  • ΓΔ: 905.92 +0.43%
  • Τζίρος: 65,88 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα ακίνητα της Ektasis Development

Κτίριο / Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στους 15 πλειοδοτικούς διαγωνισμούς για τα 31 ακίνητα της Ektasis Development, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνει το «φιλέτο» των 17 στρεμμάτων στη Φραγκοκκλησιάς, στο Μαρούσι, όπου στεγαζόταν παλαιότερα η Kodak.

Ισχυρά ονόματα από την αγορά του real estate, αλλά και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι έδωσαν το παρόν υποβάλλοντας φακέλους προσφορών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η θυγατρική της ολλανδικής TEN Brinke, η εταιρεία ανάπτυξης Dimand, η Prodea Ιnvestments ΑΕΕΑΠ, η Noval Property, ο όμιλος Μυτιληναίου και η ΑΒ Βασιλόπουλος περιλαμβάνονται μεταξύ των μεγάλων παικτών που κατέθεσαν προσφορές.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα έληξε η προθεσμία για την υποβολή των αρχικών φακέλων προσφορών από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας, ενώ το άνοιγμα των δεσμευτικών προσφορών έχει οριστεί για την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, στις 9:30 το πρωί.

Η συνολική αξία αποτίμησης του χαρτοφυλακίου της Ektasis, που τέθηκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης τον Ιούλιο του 2019,  φθάνει κοντά στα 110 εκατ. ευρώ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ