Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΡΓΑΣΙΑ

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόσκληση για πρακτική άσκηση σε πτυχιούχους

Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι νέοι επιστήμονες να καταθέσουν αίτηση για εξάμηνη πρακτική άσκηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Γιάννη Λιανού:

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (απόφοιτοι) νέοι επιστήμονες:

  • Οικονομικής επιστήμης (ιδίως εκείνοι με κατεύθυνση λογιστικής και οικονομετρίας)
  • Πληροφορικής (datascientists - επιθυμητή εξειδίκευση στον χειρισμό και στην ανάλυση αλγορίθμων και τεχνικών μηχανικής μάθησης και γενικότερα τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης κατά προτίμηση βασισμένες σε οικονομικές και στατιστικές αρχές, αλλά και απόφοιτοι με δημιουργικό πνεύμα για ανάπτυξη δεξιοτήτων γραφιστικής και διαχείρισης συστημάτων Content Management Systems)
  • Νομικής κατεύθυνσης (με επιθυμητή ειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού)

να υποβάλλουν έως και την Παρασκευή 14/01/2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], αίτηση για περίοδο που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 6 μήνες, η όποια θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών. Ο προβλεπόμενος χρόνος έναρξης της πρακτικής άσκησης είναι τέλη Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της πανδημίας COVID19, παρέχει τη δυνατότητα στους επιλεγέντες να απασχοληθούν εξ αποστάσεως για όσο καιρό ισχύουν τα έκτακτα μετρά διασφάλισης της δημοσιάς υγείας με ελάχιστη αυτοπρόσωπη παρουσία.

Οι ασκούμενοι θα λάβουν βεβαίωση και συστατική επιστολή επιτυχούς ολοκλήρωση της άσκησης στην επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού της Επιτροπής Ανταγωνισμού (τηλ.: 210-88.09.224), ενώ για μια σύντομη γνωριμία με τους ανθρώπους πίσω από την Αρχή και το εργασιακό περιβάλλον μπορούν να δουν το σχετικό βίντεο από το κανάλι της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο YouTube.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ