Νέα
  • ΓΔ: 1044.96 -0.45%
  • Τζίρος: 72,80 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Προσλήψεις: 30 στελέχη πληροφορικής στην ΗΔΙΚΑ και 40 μόνιμοι υπάλληλοι στον ΕΦΚΑ

Υπολογιστής / Πηγή: pixabay
Πηγή: pixabay

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. θα προχωρήσει στην πρόσληψη 30 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών σε προσωπικό που δημιουργούνται από τα έργα που έχει αναλάβει η εταιρεία.

Το νέο προσωπικό θα είναι από τις εξής ειδικότητες: ΠΕ Πληροφορικής S/W, ΤΕ Πληροφορικής S/W, ΤΕ Μηχανικών – Ηλεκτρολόγων, ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, TE
Διοικητικού - Οικονομικού, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού και ΔΕ Επιμελητών (Κλητήρων).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ηλεκτρονικά ([email protected]) έως την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες θα δίδονται στα τηλέφωνα: 213-2168118, 213-2168418 και 213-2168225.

40 υπάλληλοι στην εταιρεία ακινήτων του ΕΦΚΑ

Όπως προβλέπει το σχέδιο νόμου για τον ΕΦΚΑ που κατατέθηκε στη Βουλή, η νέα εταιρία θα προσλάβει 40 υπαλλήλους με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) και τρεις δικηγόρους με έμμισθη εντολή.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων διενεργείται από τριμελή, τουλάχιστον, Επιτροπή, η οποία συγκροτείται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Η Επιτροπή συντάσσει προσωρινούς πίνακες κατάταξης, τους οποίους δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και του ΑΣΕΠ Κατά των πινάκων αυτών ασκείται ένσταση μόνο για λόγους νομιμότητας εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την επομένη της καταχώρισης αυτών στην ιστοσελίδα της Εταιρείας. Οι ενστάσεις εξετάζονται από Επιτροπή Ενστάσεων, η οποία συγκροτείται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ