Νέα
 • ΓΔ: 1422.32 +1.28%
 • Τζίρος: 103,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΡΓΑΣΙΑ

Πρακτική άσκηση με μισθό στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στο ΚΠΙΣΝ

Τρία νοσοκομεία σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Σπάρτη από το ΙΣΝ
Πηγή: Eurokinissi

Μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής παύσης του προγράμματος πρακτικής άσκησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, το Ιδρυμα ανακοίνωσε ότι είναι σε θέση να το ενεργοποιήσει και πάλι.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα, να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες για τη ζωή τους, στο πλαίσιο ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος, και να συμβάλουν με τις πολύτιμες και φρέσκιες ιδέες τους. Αυτό ακριβώς επιδιώκουμε να τους προσφέρουμε μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης του ΙΣΝ. 

Στο ΙΣΝ προσφέρουμε έναν περιορισμένο αριθμό θέσεων αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε υποψήφιους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κλάδο των κοινωφελών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, και να γίνουν μέρος μίας μεγάλης ομάδας ετερόκλητων ανθρώπων που προσπαθούν να συμβάλουν στη δημιουργία μίας καλύτερης κοινωνίας για όλους. 

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του ΙΣΝ παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για την καθημερινότητα και κάθε πτυχή λειτουργίας ενός κοινωφελούς οργανισμού. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν και να κατανοήσουν σε βάθος τον τρόπο λειτουργίας και την αποστολή διαφόρων συνεργαζόμενων δωρεοδόχων οργανισμών μας, οι οποίοι προσφέρουν πλήθος υπηρεσιών και δράσεων στο ευρύ κοινό, στους τέσσερις βασικούς τομείς υποστήριξής μας, και συγκεκριμένα στους τομείς των τεχνών και του πολιτισμού, της κοινωνικής πρόνοιας, της παιδείας, καθώς και της υγείας και του αθλητισμού. 

Το πρόγραμμα εμπλέκει τους ασκούμενους σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς που σχετίζονται με το ευρύτερο έργο του ΙΣΝ, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν ως αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού. Παράλληλα, τους προσφέρει τη δυνατότητα να μάθουν και να αποκτήσουν δεξιότητες μέσω της ενασχόλησής τους στην καθημερινή δραστηριότητα του ΙΣΝ, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιούνται απαιτητικά έργα, όπως η Πρωτοβουλία για την Υγεία του ΙΣΝ και το καλοκαιρινό φεστιβάλ SNF Nostos. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε τους συμμετέχοντες, μέσω του προγράμματος, προκειμένου να αναπτύξουν νέες γνώσεις, να μάθουν να σκέφτονται συνεργατικά και δημιουργικά και να αναλαμβάνουν την ευθύνη της δουλειάς και των εκάστοτε project τους. 

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο περιόδους: Την καλοκαιρινή (Μάιος – Αύγουστος) και τη χειμερινή (Οκτώβριος – Φεβρουάριος) και αφορά θέσεις στα γραφεία του ΙΣΝ στην Αθήνα, σε όλα τα τμήματά μας, καθώς και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)*. 

Οι θέσεις πρακτικής άσκησης στο ΙΣΝ αφορούν στα παρακάτω τμήματα:

 • Διεύθυνση Δωρεών
 • Διεύθυνση Δωρεών Πρωτοβουλία για την Υγεία
 • Διεύθυνση Δωρεών SNF Nostos
 • Διεύθυνση Δωρεών Τεχνικές Δωρεές
 • Οικονομική Διεύθυνση
 • Διεύθυνση Πληροφορικής
 • Διεύθυνση Επικοινωνίας
 • Νομική Διεύθυνση

Οι θέσεις πρακτικής άσκησης στο ΚΠΙΣΝ περιλαμβάνουν ευκαιρίες στην ΚΠΙΣΝ Μ.Α.Ε., στην Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) και στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ). 

Για αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΙΣΝ, ΕΔΩ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, μέχρι τις 5 Απριλίου 2022, 10:00 EST. 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

 • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
 • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ