Νέα
  • ΓΔ: 1015.48 +1.13%
  • Τζίρος: 73,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Θεσσαλονίκη: Σε αποχή οι δικηγόροι στις 9 Νοεμβρίου

Πηγή: Eurokinissi

Με αποχή από τα καθήκοντά τους θα συμμετάσχουν οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, όπως αποφασίστηκε σε χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου.

Σε ανακοίνωσή τους, οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης καλούν τους αρμόδιους φορείς να αντιμετωπίσουν τα πάγια αιτήματα του κλάδου τους, όπως -μεταξύ άλλων- την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, τη θέσπιση αφορολόγητου μέχρι του ποσού των 12.000 ευρώ, αλλά και να μην προβούν στην αύξηση των ασφαλιστικών τους εισφορών.

Σύμφωνα με το πλαίσιο της κινητοποίησης, από την αποχή εξαιρούνται ποινικές υποθέσεις με κρατούμενους (αυτόφωρα, προσωρινά κρατούμενοι ή κατόπιν καταδικαστικής απόφασης) όπως επίσης συγκεκριμένες διαδικασίες κατάθεσης δικογράφων (στα πολιτικά και διοικητικά δικαστήρια) και ασφαλιστικά μέτρα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ