Νέα
  • ΓΔ: 1400.61 -1.14%
  • Τζίρος: 122,79 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΡΓΑΣΙΑ

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΛΠ: Οριζόντιες αυξήσεις μισθών

Τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας συνυπέγραψαν σήμερα η ΟΜΥΛΕ και τα Σωματεία των Υπαλλήλων του ΟΛΠ, που είναι μέλη της, με τη Διοίκηση του ΟΛΠ.

Η νέα Σ.Σ.Ε προβλέπει αυξήσεις για το σύνολο του υπαλληλικού προσωπικού του Οργανισμού την επόμενη τριετία.

Οπως αναφέρει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος, «μετά από παρατεταμένες διαπραγματεύσεις καταλήξαμε σε μια Σ.Σ.Ε που καλύπτει κατά το δυνατό τις οικονομικές ανάγκες του συνόλου του υπαλληλικού προσωπικού στη δεδομένη οικονομική συγκυρία και ανταποκρίνεται στην οικονομική ευρωστία της ΟΛΠ Α.Ε και στις μελλοντικές δυνατότητες της.

Με αυτή την Σ.Σ.Ε έγινε κατορθωτό να συνεχιστεί η συλλογική διαπραγμάτευση με ικανοποιητικά αποτελέσματα με την παράλληλη διατήρηση των εργασιακών μας σχέσεων.

Είναι σαφές πως η νέα Σ.Σ.Ε είναι ένα βήμα στην σταθερή μας προσπάθεια για την διατήρηση της οικονομικής κατάστασης των εργαζομένων υπαλλήλων των Λιμανιών και τη διατήρηση του εργασιακού καθεστώτος τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ