Νέα
  • ΓΔ: 1443.96 -0.14%
  • Τζίρος: 37,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΔΕΔΥ: Καθυστερούν οι ΚΥΑ για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Παρά το γεγονός ότι η σχετική Γνωμοδότηση της Διϋπουργικής Επιτροπής για τη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο Δημόσιο ολοκληρώθηκε εδώ και περίπου δύο χρόνια, παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις ότι άμεσα θα ολοκληρωθεί η έκδοση όλων των απαραίτητων ΚΥΑ για τη χορήγησή του, ακόμα δεν έχει προχωρήσει σχεδόν τίποτα, τονίζει η ΑΔΕΔΥ σε επιστολή της προς τον υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη.

«Οι μόνες ΚΥΑ που εκδόθηκαν, κι αυτές με πολλά προβλήματα ήταν για τους εργαζόμενους στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υγείας και για τους υπηρετούντες στο Πυροσβεστικό Σώμα. Θεωρώντας απαράδεκτη και αδικαιολόγητη την όλη καθυστέρηση, ζητάμε να μας αποστείλετε άμεσα τα σχέδια όλων των σχετικών ΚΥΑ, όπως άλλωστε δεσμευτήκατε σε συνάντησή μας και ταυτόχρονα να μας ενημερώσετε για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους», τονίζει η ΑΔΕΔΥ.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ