Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΡΓΑΣΙΑ

ΥΠΕΞ: Εως 27/10 οι αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό της Διπλωματικής Ακαδημίας

Στις 27 Οκτωβρίου εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό για την εισαγωγή 36 υποψηφίων ακολούθων πρεσβείας στη Διπλωματική Ακαδημία του υπουργείου Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, ο οποίος προκηρύχθηκε στις 5 Οκτωβρίου, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ειδική αίτηση συμμετοχής μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], με θέμα ηλεκτρονικού μηνύματος «Για τον διαγωνισμό Ακολούθων», μέχρι την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:00.

Το έντυπο συμμετοχής, το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και άλλα συναφή στοιχεία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο διαγωνισμός για την εισαγωγή στη Διπλωματική Ακαδημία τριάντα έξι υποψηφίων ακολούθων πρεσβείας θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου. Ο χώρος διεξαγωγής και η ώρα έναρξης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ