Νέα
  • ΓΔ: 1420.4 +1.96%
  • Τζίρος: 97,12 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις διοικητών Υγειονομικών Περιφερειών: Κριτήρια, προθεσμίες, προσόντα – Όλη η προκήρυξη

Στη δημοσιότητα δόθηκε η προκήρυξη για τις θέσεις των Διοικητών και Υποδιοικητών των ΥΠΕ από το υπουργείο Υγείας. Μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής, η πρώτη προκήρυξη για τις θέσεις στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) βγήκε στον «αέρα».

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται, αναζητούνται 21 στελέχη για ισάριθμες θέσεις στις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες όλης της χώρας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν 11 ημέρες και ξεκινούν στις 18.1.2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγουν στις 29.1.2024.

Δικαίωμα συμμετοχής για τις ΥΠΕ

Όπως αναφέρεται για τις προς πλήρωση θέσεις, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα που περιγράφονται στην παρούσα πρόσκληση και δεν έχουν κωλύματα διορισμού όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω:

Σε περίπτωση διορισμού δημοσίων υπαλλήλων, μόνιμων ή με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, τα καθήκοντά τους σε οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο ή σε νομικά πρόσωπα του δημοσίου τομέα, κατά την έννοια της περ. ά της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 4270/2014, αναστέλλονται κατά το χρονικό διάστημα άσκησης των καθηκόντων τους στις ανωτέρω θέσεις.

Δείτε ΕΔΩ όλη την προκήρυξη

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ