Νέα
  • ΓΔ: 1422.39 +0.34%
  • Τζίρος: 52,15 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

OPEN: Ελλάδα - Γεωργία την Τετάρτη στις 21:45

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του Τζον Φαν’τ  Σχιπ στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 είναι αυτή κόντρα στη φιλόδοξη Γεωργία στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ΟPEN θα μεταδώσει ζωντανά τη Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 στις 21:45 το παιχνίδι της Εθνικής σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη!

Μετά τη δυναμική εκκίνηση στα European Qualifiers με την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στο μεγάλο φαβορί του ομίλου, την Ισπανία, οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα αισιοδοξίας που προκάλεσε το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Γεωργία, που έβαλε δύσκολα σε Σουηδούς και Ισπανούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Το pre game show θα αρχίσει στις 21:00 με την Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Τσαντάκη στην παρουσίαση από το στούντιο του OPEN, ενώ ο Πάνος Βόγλης θα έχει ρόλο συντονιστή στο γήπεδο της Τούμπας, όπου Γρηγόρης Ατρείδης και Αλέξανδρος Ξενικάκης θα είναι επιφορτισμένοι με το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.  

Εκτός από τις απευθείας συνδέσεις με το γήπεδο, για τις συνθέσεις των δύο ομάδων και ζωντανές συνεντεύξεις, η εκπομπή που θα προηγηθεί του μεγάλου παιχνιδιού περιλαμβάνει αποκλειστικές δηλώσεις του Τζον Φαν΄τ Σχιπ και Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο post game show, οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα μιλήσουν ζωντανά στο ΟPEN, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα και την προοπτική της Εθνικής Ομάδας να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ το 2022!

Στο τέλος της βραδιάς θα προβληθούν highlights από το άλλο ματς του ομίλου της Εθνικής, όπου η Iσπανία θα υποδεχθεί το Κόσοβο, καθώς και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τα European Qualifiers!

Την Τετάρτη στις 21:45, ο σημαντικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Γεωργία, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ