Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα 2 Απριλίου ο καιρός αναμένεται αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βορειοδυτικά ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο στα ανατολικά και νότια.

«Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η Παρασκευή στη χώρα μας. Σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα θα κυριαρχεί ηλιοφάνεια και μόνο προς τις απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές στις ορεινές περιοχές», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις από το απόγευμα και έπειτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα παρουσιάσει λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι, ενώ την υπόλοιπη μέρα προβλέπεται ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ