Νέα
  • ΓΔ: 1423.55 +0.42%
  • Τζίρος: 74,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Καιρός - Meteo: Παραμένουν οι νεφώσεις και οι τοπικές βροχές

Καιρός: Πλησιάζει ο Αζορικός αντικυκλώνας με χιόνια στα βόρεια και στο Αιγαίο
Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα 6 Απριλίου, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα βελτιωθούν από το μεσημέρι και έπειτα.

Παράλληλα ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ, που από το απόγευμα από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

«Συνεχίζεται ο άστατος καιρός και σήμερα στη χώρα μας. Στα κεντρικά δυτικά και βόρεια αναμένουμε πρόσκαιρες τοπικές βροχές, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ νωρίς το πρωί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ