Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Νοτιάδες και τοπικές βροχές σε βόρεια - δυτικά

Καιρός: Αιθριος με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και στα νησιά του Αιγαίου
Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα 7 Απριλίου στα δυτικά και τα κεντρικά αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ στα βόρεια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα δυτικά και τα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

«Με νοτιάδες και λίγες τοπικές βροχές θα κυλήσει η σημερινή ημέρα. Στα δυτικά και βόρεια αναμένουμε άστατο καιρό, με λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχεί η ηλιοφάνεια», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τις 13 έως τις 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που  βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ