Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός-ΕΜΥ: Γενικά αίθριος σήμερα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

EUROKINISSI

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή 3 Αυγούστου, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά, εκτός της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 35, τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 36 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 31 με 32 και τοπικά στη νότια Κρήτη τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ