Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Πέθανε από κορονοϊό ο ιδρυτής της Oxford Company Χρήστος Τσιόλιας

Ο Χρήστος Τσιόλιας με τη γυναίκα του Έφη Παπαγιώτα / Πηγή: Facebook

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 62 ετών, ο συνιδρυτής της κι αντιπρόεδρος Oxford Company 
Χρήστος Τσιόλιας. Ο επιχειρηματίας με καταγωγή από τον 
Βόλο, νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη με κορονοϊό

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Oxford Company η οποία αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Oxford Company με μεγάλο πόνο και βαθιά οδύνη είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την απώλεια του Αντιπρόεδρο της εταιρίας, Χρήστου Τσιόλια, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Η απώλεια του,αφήνει ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό του κύκλο. 
Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν συμπαραστάτης, οδηγός και φίλος στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή, για όλους. Αυτές τις στιγμές η σκέψη και η αγάπη όλων, είναι κοντά στην οικογένεια του, στην οποία εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια». 

Για τον θάνατό του εκφράζουν τη θλίψη τους και τα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος της οποίας ο εκλιπών ήταν επίσης αντιπρόεδρος. «Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια
στην οικογένειά του» αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Από γιατρός... ηγέτης της ανδρικής μόδας 

Ο Χρήστος Τσιόλιας αν και σπούδασε Νευρολόγος στην Ιταλία, τελικά δεν ασχολήθηκε με τον χώρο της Υγείας και τον κέρδισε ο χώρος του ενδύματος. Μαζί με τον Γιώργο Τσιόλια ίδρυσαν το 1991 την Oxford Company

Η εταιρεία πολύ γρήγορα έγινε ο ηγέτης του ανδρικού ενδύματος στην Ελλάδα, φτάνοντας το 2019 να αριθμεί 53 καταστήματα σε ολόκληρη την επικράτεια και να απασχολεί περί τους 180 εργαζομένους. Από τα 53 καταστήματα, τα τέσσερα είναι αποκλειστικά για γυναίκες  και φέρουν την επωνυμία Oxford Company Women, σε Γλυφάδα, Κολωνάκι, Θεσσαλονίκη και Βόλο. 

Σήμα -  κατατεθέν της εταιρείας είναι το ανδρικό πουκάμισο
για το οποίο η Oxford Company έχει αφήσει την υπογραφή της στην αγορά, σε δύο γραμμές εφαρμογής, την Regular fit και την Slim fit.  

Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν παντρεμένος με τη δικηγόρο Έφη Παπαγιώτα, είχαν αποκτήσει ένα παιδί και ζούσαν στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια τον αποχαιρέτισε αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα: «Μ’ αυτή τη φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας, την σκέψη μας, τη ζωή μας». 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ