Νέα
  • ΓΔ: 1373.91 -0.52%
  • Τζίρος: 26,82 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Αραιές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Πηγή: Eurokinissi

Σήμερα 13 Απριλίου, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά τις βραδινές ώρες πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, ενώ θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και θα φτάσει κατά τόπους τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

«Ηπιο καιρό με λίγες τοπικές βροχές συναντάμε στην χώρα μας σήμερα. Στις περισσότερες περιοχές αναμένουμε αραιές συννεφιές», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες προς το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές, ενώ το μεσημέρι θα κάνουν την εμφάνισή τους ασθενείς τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος θα δείχνει στο κέντρο της πόλης από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ