Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Κορονοϊός – Ματίνα Παγώνη: Μετά το καλοκαίρι πετάμε τις μάσκες

Ματίνα Παγώνη / Πηγή: Intime
Ματίνα Παγώνη / Πηγή: Intime

Κατηγορηματικά αντίθετη με το ρεβεγιόν των εννέα ατόμων στα γιορτινά τραπέζια είναι η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στον Real FM τόνισε ότι θα πρέπει ο κόσμος να κάνει υπομονή και να μην έρθουν σε επαφή δύο οικογένειες εννέα ατόμων ούτε για τις γιορτές, διότι «είναι υψηλό το ενδοοικογενειακό ιικό φορτίο». «Δεν έγινε και τίποτα μία χρονιά να μην κάνουμε ρεβεγιόν» είπε χαρακτηριστικά και εμφανίστηκε βέβαιη ότι στο οικογενειακό τραπέζι είναι αδύνατο να τηρηθούν οι αποστάσεις των δύο μέτρων.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το Πάσχα τόνισε ότι και τότε θα πρέπει να γιορτάσουμε κάτω από συγκεκριμένα μέτρα γιατί σύμφωνα με το σχέδιο εμβολιασμού υπολογίζεται ότι μετά τον Ιούνιο θα έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού. Και συνέστησε λίγη υπομονή ακόμα, λέγοντας: «Μετά το καλοκαίρι θα πετάξουμε τις μάσκες».

Η κ. Παγώνη επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν ομάδες γιατρών να λαμβάνουν κρατικά «ραβασάκια» με εντολές για μετακίνηση στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να βοηθήσουν την πολύ επιβαρυμένη κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ