Νέα
  • ΓΔ: 1365.48 +0.60%
  • Τζίρος: 118,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες

Καιρός - Meteo: Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Πηγή: Eurokinissi

Αίθριος αναμένεται ο καιρός και σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου. Λίγες αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα βαθμιαία από τα δυτικά θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

«Με ανοιξιάτικο καιρό θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα. Ειδικότερα λιακάδα αναμένεται σήμερα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ωστόσο βαθμιαία από τα ανατολικά προς τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές συννεφιές, που θα εξελιχθούν σε τοπικές βροχές», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ομοίως, στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν ορισμένες νεφώσεις, οι οποίες θα πυκνώσουν από τις απογευματινές ώρες και έπειτα. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ