Νέα
  • ΓΔ: 1045.84 +1.45%
  • Τζίρος: 65,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας για 4,5 ώρες - Από 00:30 έως 05:00

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ανακοίνωσε την περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων με το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και του τουρισμού, την κατάργηση των SMS στο 13033, την απελευθέρωση του λιανεμπορίου χωρίς ραντεβού και γραπτό μήνυμα στο 13032, καθώς και την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τις 00.30 το βράδυ, από τις 14 Μαΐου.

Ειδικά ως προ το τελευταίο, όπως ανακοίνωσε ο κ. Σκέρτσος, από την ερχόμενη Παρασκευή το ωράριο κατά το οποίο θα επιτρέπεται ελεύθερα η κυκλοφορία των πολιτών διευρύνεται, αφού η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 00:30, από 23:00 που είναι αυτή τη στιγμή σε ισχύ.

Πάντως, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει κανονικά έως τις 05:00 το πρωί.

Το μέτρο αναμένεται να επηρεάσει θετικά τον κλάδο της εστίασης, καθώς πλέον τα μαγαζιά θα μπορούν να κλείνουν στις 00:15, από 22:45 που είναι αυτή τη στιγμή, δηλαδή θα έχουν μιάμιση ώρα περισσότερη ώρα λειτουργίας.

Πάντως, τουλάχιστον μέχρι τέλος Μαΐου θα διατηρηθεί η απαγόρευση της μουσικής στους χώρους εστίασης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ