Νέα
  • ΓΔ: 859.79 -0.03%
  • Τζίρος: 79,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Αρση μέτρων: Τι θα ισχύει με γάμους και βαπτίσεις από τον Ιούνιο

Πηλιορείτικος γάμος
Πηλιορείτικος γάμος / Πηγή: Eurokinissi

Την κυβερνητική στρατηγική για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στη θερινή περίοδο, αλλά με ασφάλεια, παρουσίασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, κατά τη σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Ο κ. Σκέρτσος έδωσε πληροφορίες για το «πώς» του ανοίγματος, αρχής γενομένης από μεθαύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου, οπότε ανοίγουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις και ο τουρισμός, καταργούνται τα SMS στο 13033, έρχεται απελευθέρωση του λιανεμπορίου χωρίς ραντεβού και γραπτό μήνυμα στο 13032, ενώ επεκτείνεται το ωράριο κυκλοφορίας έως τις 00.30 το βράδυ.

«Η Ελλάδα, με τις λιγοστές δυνάμεις της, έχει καταφέρει να έχει μικρότερο υγειονομικό αντίκτυπο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Και αυτό είναι κατάκτηση όλων μας και όλων σας», υπογράμμισε ο κ. Σκέρτσος, ο οποίος εκτός των παραπάνω μίλησε και για τους γάμους και τις βαπτίσεις.

Όπως είπε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, από τον Ιούνιο θα επιτρέπονται οι εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους με ανώτατο όριο τα 100 άτομα, για παράδειγμα σε γάμους και βαπτίσεις. 

Πάντως, όπως ξεκαθάρισε, η απαγόρευση της μουσικής στα καταστήματα εστίασης θα παραμείνει τουλάχιστον έως το τέλος Μαΐου.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ