Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε παράνομη την απεργία της ΠΝΟ

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Tο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά έκανε δεκτή την αίτηση του Συνδέσμου Εφοπλιστών και απαγορεύει τη συμμετοχή των ναυτεργατών στην αυριανή απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 10 Ιουνίου με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο.

Τα ασφαλιστικά μέτρα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), στρέφονταν εναντίον 12 ναυτεργατικών σωματείων. Από την πλευρά της, η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, με την 24ωρη Απεργία της, σημειώνει πως καλύπτει το σύνολο των εργαζομένων της χώρας ανεξαιρέτως, όλες τις οργανώσεις-μέλη της -και ως εκ τούτου την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) και τα ναυτεργατικά σωματεία- και καλεί τους Ναυτικούς της χώρας να απεργήσουν κανονικά.

Από την πλευρά τους τα ναυτεργατικά σωματεία έχουν ανακοινώσει ότι ανεξάρτητα από τη δικαστική απόφαση η αυριανή 24ωρη κινητοποίηση θα γίνει κανονικά, ενώ θα υπάρξει περιφρούρηση της κινητοποίησης στο λιμάνι του Πειραιά.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ