Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Βιασμός στα Πετράλωνα: Τα πρώτα λόγια της γυναίκας για τον εφιάλτη που έζησε

Ακίνητα / Πηγή: Intime
Ακίνητα / Πηγή: Intime

«Έκανε τα πάντα. Πολλές ώρες. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 μάλλον.... Θέλω να το ξεχάσω. Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια ποτέ»…. Η  50χρονη καθαρίστρια που το πρωί του Σαββάτου βίωσε τον χειρότερο εφιάλτη για μία γυναίκα, αυτόν του βιασμού, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος».    

Η πολυκατοικία της οδού Συμμαχιδών στα Κάτω Πετράλωνα που συνέβησαν όλα είναι μία από τις πολλές που η άτυχη γυναίκα είχε αναλάβει να καθαρίζει. Η ίδια κάνει την δουλειά αυτή εδώ και αρκετά χρόνια παίρνοντας πενιχρά ποσά που έφταναν μέχρι και τα πέντε ευρώ προκειμένου να ζήσει.

Το χρονικό του εφιάλτη

Ήταν πρωί του Σαββάτου όταν η 50χρονη μπήκε στην πολυκατοικία με σκοπό να κατευθυνθεί προς τους επάνω ορόφους για να καθαρίσει, εκεί ωστόσο ξεκίνησαν όλα: «Ήμουν στο ισόγειο περίμενα το ασανσέρ και με τράβηξε ξαφνικά κάποιος από πίσω» λέει η ίδια. Μετά από πολλές ώρες κι ενώ είχε πάει πια απόγευμα κατάφερε να ξεφύγει, «Όλη την ώρα προσευχόμουν στον θεό, δεν ξέρω αν ήταν θέμα τύχης ότι ξέφυγα»…

Για ώρες η άτυχη γυναίκα ζούσε τον χειρότερο εφιάλτη της στα χέρια του βιαστή της. Το απόγευμα πια κατάφερε να του ξεφύγει πηδώντας από το ένα μπαλκόνι στο άλλο και ζητώντας βοήθεια από τους ένοικους της πολυκατοικίας οι οποίοι έντρομοι είδαν το θύμα χτυπημένο και τρομοκρατημένο.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα, ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε ένοικος που αντίκρισε την 50χρονη.

Η γυναίκα σωματικά και ψυχικά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νίκαιας ενώ μία ημέρα αργότερα πήρε εξιτήριο.

«Θέλω να ξεχάσω»

Έχοντας αφήσει πίσω τις εφιαλτικές ώρες που έζησε στο ισόγειο διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια δηλώνει ότι θέλει να ξεχάσει τα όσα συνέβησαν και ήδη την παρακολουθεί ψυχολόγος.

 Ο δράστης είχε βιάσει 22χρονη

Μέχρι στιγμής ο επικίνδυνος βιαστής διαφεύγει της σύλληψης ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί σύμφωνα με την ΕΛΑΣ. Πρόκειται για 35χρονο βουλγαρικής υπηκοότητας ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά τις  αρχές στο παρελθόν καθώς είχε συλληφθεί το 2015 για τον βιασμό μίας 22χρονης ωστόσο πέντε χρόνια αργότερα αποφυλακίστηκε .

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ