Νέα
  • ΓΔ: 929.91 +1.78%
  • Τζίρος: 41,53 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Εθνική ομάδα πόλο: Δωρίζει το μισό πριμ στους πυρόπληκτους

Πηγή: Ευρωκίνηση

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο λίγο μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πληροφορήθηκαν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, τους έδωσε πριμ ύψους 200.000 ευρώ. Και οι Έλληνες πολίστες, έδειξαν εμπράκτως αυτό που τόσες μέρες έλεγαν στις δηλώσεις τους, ότι η σκέψη και το μυαλό τους, πέραν των αγώνων, βρισκόταν στην Ελλάδα και στους ανθρώπους που έχουν πληγεί και πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους», ανακοίνωσε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

«Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους"».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ