Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Βέρτης: Βαρύ πρόστιμο και 7ήμερο «λουκέτο» στο κέντρο YTON

Πρόστιμο 10.000 ευρώ και "λουκέτο" μιας εβδομάδας επέβαλαν οι αρχές στο νυχτερινό κέντρο ψυχαγωγίας που εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, καθώς στο πλαίσιο ελέγχου για τα μέτρα κατά της πανδημίας διαπιστώθηκαν παραβάσεις. 

Μικτά κλιμάκια υπηρεσιών της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν έφοδο στις 2 τα ξημερώματα στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής, και διαπίστωσαν σειρά παραβάσεων. Στο χώρο υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες, δεν είχε αναρτηθεί έντυπα ή ηλεκτρονικά η επιγραφή για το μέγιστο αριθμό ατόμων, ενώ στον έλεγχο που διενεργήθηκε κάποιοι δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δειγματοληπτικό έλεγχο σε 30 άτομα, τα πέντε δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Επίσης, οι πελάτες που διαπιστώθηκε πως ήταν όρθιοι ήταν 10.     

Για τις παραπάνω παραβάσεις το ΥΤΟΝ θα παραμείνει κλειστό για μία εβδομάδα, ενώ στην ιδιοκτησία επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά, επιβλήθηκαν οι εξής κυρώσεις:

•    10.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού επιτρεπόμενων πελατών,
•    από 300 ευρώ πρόστιμο σε 3 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού επιτρεπόμενων πελατών,
•    σύλληψη και 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ