Νέα
  • ΓΔ: 1372.45 -0.63%
  • Τζίρος: 2,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός - Γώγος: Ανοιγμα των δημοτικών μετά τις γιορτές - Ακολουθούν γυμνάσια και λύκεια

Σχολεία Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Θετικός ως προς το άνοιγμα των σχολείων, και συγκεκριμένα των δημοτικών, μετά τις γιορτές εμφανίστηκε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις του κορονοϊού στη χώρα μας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο κ. Γώγος είπε πως είναι θετικό το άνοιγμα των δημοτικών μετά τις γιορτές «σε πρώτη φάση και μία εβδομάδα μετά γυμνάσια λύκεια». 

Σχολιάζοντας τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα μας, ο καθηγητής σημείωσε πως η εικόνα είναι καλή και η πορεία των αριθμών πτωτική. Σε ό,τι αφορά, δε, την κινητικότητα των γιορτών, ο κ. Γώγος σημείωσε: «Θα δούμε τι συνέβη και αυτές τις μέρες. Δεν είδα εκτροπές, ακραίες καταστάσεις». «Νομίζω ότι είμαστε στην έξοδο, στην αρχή της εξόδου του τούνελ», τόνισε.

Παράλληλα, αναφορικά με τις υπόλοιπες δραστηριότητες, ο Χαράλαμπος Γώγος δήλωσε πως «μπορούμε να διατηρήσουμε την τηλεργασία» και πως οι αποφάσεις για το λιανεμπόριο θα ληφθούν μία εβδομάδα μετά τις γιορτές. 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ