Νέα
  • ΓΔ: 858.93 -4.66%
  • Τζίρος: 117,86 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κορονοϊός: Τέλος για την Επιτροπή εμπειρογνωμόνων – Ποιος την αντικαθιστά

Νέο ευέλικτο σχήμα από 7 επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων θα αντικαταστήσει την πολυπληθή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τον κορονοϊό, καθώς όπως φαίνεται κλείνει τον κύκλο της, σηματοδοτώντας την είσοδο της πανδημίας σε μια άλλη φάση.

Το νέο σχήμα θα συσκέπτεται και θα κάνει συστάσεις σε κυβέρνηση και υπουργούς, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξει και η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, η οποία φαίνεται πως θα πραγματοποιείται σε πιο αραιά διαστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως σήμερα το απόγευμα, αποφασίστηκε η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων να αντικατασταθεί με μια σαφώς μικρότερη.

Σημειώνεται πως η Επιτροπή το τελευταίο διάστημα δεν προχωρούσε σε εισηγήσεις στην κυβέρνηση, αλλά ανέλυε τα επιδημιολογικά δεδομένα, όπως συνέβη και με το πρόσφατο παράδειγμα της Θεσσαλονίκης, για την οποία η απόφαση για μίνι lockdown ήταν καθαρά πολιτική.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ