Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ερχονται οι «Μωβ περιοχές» με μάσκες παντού - Ποιες είναι

Πηγή: Eurokinissi

«Μωβ περιοχές» μελετά να εισηγηθεί η επιτροπή των ειδικών λοιμοξιολόγων για την πανδημία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η επιτροπή αναμένεται να συζητήσει εντός της εβδομάδας, πιθανόν την Τρίτη, ένα εναλλακτικό σχέδιο ώστε οι πολύ επιβαρυμμένες περιοχές να έχουν κάποιες προστατευτικές δικλείδες.

Δεδομένης της απόφασης να μην υπάρχουν πλέον μέτρα, όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας – μουσικής ή το κλείσιμο καταστημάτων σε κόκκινες περιοχές, οι ειδικοί επεξεργάζονται την εφαρμογή ενός εναλλακτικού μέτρου, ούτως ώστε στις πολύ επιβαρυμμένες περιοχές να υπάρχουν κάποιου είδους περιορισμοί προκειμένου να μειώνεται το ιικό φορτίο της εν λόγω περιοχής.

Μερικά από τα μέτρα που εκτιμάται πως θα ισχύουν στις «μωβ περιοχές» είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, αλλά και η διπλή μάσκα στα μέσα μεταφοράς.

Υπενθυμίζεται πως τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.712 Ο αριθμός των θανάτων ανήλθε σε 27. Ο αριθμός των διασωληνωμένων έφτασε τους 357.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ